Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Spatiu comercial 3 nivele+4 locuri parcare zona Buzesti

Gara de Nord, Bucuresti

EUR850/luna

Suprafata: 75 m2
Nr camere: 3
Nr bai: 2
An constructie: 1940
Data publicare: 15-06-2023

Detalii despre proprietate

Va propunem la inchiriere un spatiu comercial renovat in zona Buzesti, pe o artera circulata de masini, in apropiere de centrul capitalei. Spatiul este pretabil pentru sediu firma, coffee shop, farmacie, salon infrumusetare, reprezentanta, casa pariuri, alimentatie publica, etc. Zona este in plina dezvoltare, fiind frecventata de tineri. Vitrina stradala de 11 ml.

Spatiul are 75mp utili si este impartit pe subsol, parter si etaj 1. Doua grupuri sanitare. Parterul poate fi utlizat ca magazin, receptie, showroom, punct vanzare. Demisolul are un open space (se poate folosi si ca birou avand fereastra) si o camera separata utila pentru depozitare, camera frigorifica,etc. Etajul 1 poate fi folosit pentru zona administrativa, fiind luminos si cu mai multe geamuri rabatabile Salamander 7 camere (izolatie fonica si termica).

Utilitati: apa, gaze, curent trifazic 380V, canalizare, dezumificator, internet, rulouri electriceBONUS: 4 locuri de parcare intr-o curte alaturata

Avans 1+1 luna garantie. In functie de profilul clientului si durata contractului se poate acorda si perioada gratie pentru amenajarea spatiului conform cerintelor viitorului locatar. Spatiul se inchiriaza pentru 850 EURO/luna, nu se adauga TVA. Program de vizionare flexibil, avem cheile proprietatii. Oferta apartine agentiei Top Estate Team (www.tet.ro)

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta

Dotari

Alte spatii: Terasa

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Metrou, Parc, Scoala Generala, Hypermarket

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Comercial

Localizare