Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Inchiriere spatiu comercial, Aeroport, Iasi

Aeroport, Iasi

€2.000/luna

Suprafata: 85 m2
Nr camere: 3
Nr bai: 1
An constructie: 1988
Data publicare: 11-04-2024

Detalii despre proprietate

Oportunitate de afacere de exceptie in inima orasului



Spatiu Comercial la Bulevardul Anastasie Panu



Bine ati venit in zona centrala a Iasului! Cu o suprafata 85 mp si o vitrina 6 metri liniari, acest spatiu reprezinta alegerea perfecta pentru cei ce doresc sa isi puna in valoare afacerea intr-o locatie cu o vizibilitate deosebita.



Localizare Premium: Situat strategic pe Bulevardul Anastasie Panu, in apropierea Judecatoriei Iasi, acest spatiu beneficiaza de un trafic pietonal si auto intens, asigurand expunerea maxima pentru orice tip de afacere. Fiind in centrul atentiei, atrage atat localnici cat si turisti, asigurand un flux constant de potentiali clienti.



Versatilitate si Potential Neingradit: Cu un design versatil si o distributie eficienta a spatiului, acesta este ideal pentru o gama larga de afaceri, de la cafenele si bistrouri pana la magazine alimentare sau showroom-uri. Cu o suprafata generoasa, ofera flexibilitate in amenajare, astfel incat sa se potriveasca perfect nevoilor si viziunii dumneavoastra de afacere.



Pretabil pentru Succes: Cu un potential enorm de a deveni punctul fierbinte al comunitatii locale, acest spatiu comercial ofera oportunitati ample de crestere si succes comercial. Fiind amplasat intr-o zona cu cerere constanta, este locul perfect pentru a va construi sau extinde afacerea.



Contactati-ne astazi: Nu pierdeti ocazia de a va asigura un loc in inima vibranta a Iasului. Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati.





Specificatii proprietate

Utilitati

General: Apa
Incalzire: Calorifere
Internet: Fibra Optica

Finisaje

Stare interior: Renovat
Ferestre: Aluminiu

Dotari

Alte spatii: Terasa

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Parc, Scoala Generala, Mall, Hypermarket

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Comercial

Localizare