Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Cisnadie, Cisnadie

Cisnadie, Cisnadie

€225.000

Suprafata: 175 m2
Nr camere: 7
Nr bai: 2
An constructie: 2022
Data publicare: 07-03-2024

Detalii despre proprietate

De vanzare casa individuala cu 7 camere decomandate, 2 bai si 2 balcoane, edificata in anul 2022 pe un teren in suprafata de 730 mp, in zona Lac din Cisnadie.

Proprietatea este foarte bine amplasata si insorita avand orientare de la est la vest si are acces la toate utilitatiile publice (curent, gaz, apa, canalizare, fibra optica).

Locuinta insumeaza 175 mp utili, impartiti pe doua nivele: la parter regasim un living de tip open-space cu bucataria (aceasta poate fi inchisa in functie de preferintele cumparatorului), 2 dormitoare decomandate, baie cu aerisire naturala si hol cu casa scarii; la etaj sunt 4 dormitoare decomandate, baie cu geam, hol cu casa scarii si 2 balcoane, pe langa suprafata utila foarte generoasa o sa aveti acces si la podul casei care are planseu din beton.

Imobilul se preda la stadiul gri cu zidarie din caramida Porotherm de 30 cm exterior, pereti tencuiti, geamuri termopan cu tamplarie PVC, instalatii sanitare si electrice trase pe pozitii, sape autonivelante cu incalzire in pardoseala iar la exterior la stadiul de chei, beneficiaza de acoperis solid din lemn cu invelitoare din tigla Bramac si sistem pluvial cu jgheaburi metalice.

Zona in care se afla amplasat imobilul beneficiaza de o priveliste de vis asupra muntilor, Varfului Magura si Cetatii Cisnadioara avand acces in imediata vecinatate la sala polivalenta, zona de promenada cu acces la parc si lac, strand, patinuar, restaurante, magazine, scoli si gradinite.

Pretul de achizite este de 225.000 euro negociabil, se accepta achizitia si prin credit ipotecar! ID intern:1176.

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Incalzire pardoseala
Internet: Fibra Optica

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Pvc

Dotari

Alte spatii: Terasa

Vecinatati

Vecinatati: Transport public, Parc, Scoala Generala, Mall, Hypermarket

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi pietruite

Localizare